Sjælerejse - Livet mellem Livene 

Under en sjælerejse vil jeg føre dig over på den anden side, der hvor vi går over, når vi forlader vores fysiske krop.

Du vil opleve din sjæls kraft og mærke, hvem du i virkeligheden er. Du vil undersøge dit Liv mellem Livene, og opleve dig selv i den åndelige verden, som er en verden bestående af ubetinget kærlighed, indsigt og dyb forståelse.

På en sjælerejse kan du få svar på følgende spørgsmål:

² Hvem er du
² Hvad kalder du dig i den åndelige verden
² Hvem er du i sjælegruppe med, og hvor mange er I
² Hvad arbejder I med som gruppe, har I specialiseret jer
² Hvad beskæftiger du dig med i den åndelige verden
² Hvor gammel er du
² Hvilke temaer arbejder du med som sjæl
² Hvor langt er du nået i din udvikling
² Har du haft liv på andre planeter
² Hvorfor valgte du den krop du har i dag
² Hvad er du kommet for at lære/ udrette i dette liv

og meget mere.

Lightdancer by Gilbert Williams

Sjælerejser  er en fantastisk metode til at få svar på de spørgsmål der til alle tider har optaget mennesker; hvem er jeg, hvor kommer jeg fra, hvor skal jeg hen og hvad laver jeg her.

Rejsen foregår på en blid og nænsom måde, og du vil få en optagelse på cd/ dvd, som du siden kan lytte til. Rejsen varer 4- 6 timer, så det er vigtigt du er frisk og veludhvilet, når du starter rejsen.

For at komme på en Sjælerejse er det vigtigt, at du har prøvet at rejse i tidligere tider, d.v.s. rejst til tidligere liv, regression. Hvis du ikke har det, må du gøre det først. Vi kan aftale en kombination, hvor du først laver en rejse tilbage til et tidligere liv, og siden kommer på selve Sjælerejsen. Hvis du ikke er "rejsevant" er det for stort et skridt at starte med en Sjælerejse - udbyttet af rejsen vil være mindre.

Rejsen foregår efter Michael Newtons metode, som er beskrevet i hans bøger. Jeg er uddannet og certificeret af The Newton Institute
i 2006.