Psyko Spirituel Vejledning


Queen of Dawn by Gilbert Williams
Lad dit Højere Selv føre dig til din indre ro, glæde og styrke
Føler du dig begrænset af gamle handle- og tankemønstre eller sidder du fast
følelsesmæssigt? Ønsker du  mere bevidsthed om dig selv og den du er?
Via kontakten til dit Højere Selv, din sjæl, din indre stemme, kan du se og
forløse det, der hindre dig i at leve livet fuldt ud.

Psyko Spirituel Vejledning er en nænsom og kærlig terapiform, der går meget
dybt, så dybt som du er parat til.

Hvad kan Psyko Spirituel Vejledning gøre for dig?

²  Bringe dig i kontakt med dit Sande Jeg
²  Vise dig din historie, og det du har "glemt"
²  Vise dig uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, og hjælpe dig med at ændre
     dem, så livet arbejder for dig
²  Vise dig det, du har lært om dig selv
²  Heale dybe følelsesmæssige traumer
²  Hjælpe dig med at blive din egen Healer og Mester, så du er
     vognstyreren i dit liv, og ikke er med som "blind" passager
²  Vise dig hvor unik du er, så du kan anerkende og elske dig selv,
     som det smukke væsen du er
²  Hjælpe dig så du kan leve det liv du ønsker, finde og følge din mission
²  Skabe kontakt til din åndelige del
²  Bevidstgøre dig om din Sjæl og Sjælsenergi


Hvad er et Vejledningsforløb, og hvordan foregår det?

Første gang består af 4 Vejledningsforløb over 4 dage, hvor hvert forløb varer 2-3 timer. Derefter kan enkelte forløb aftales efter behov.

I begyndelsen af hvert forløb vil jeg støtte dig i at kontakte dit Højere Selv. I dialogen med dit Højere Selv vil du se på og bearbejde de temaer, der har begrænset eller blokeret dig i dit liv, og du vil begynde at heale dine gamle sår. Jeg støtter dig energetisk i processen, så du kan frigøre blokeringerne i dit følelseslegeme, og få "ryddet op".

Følelseslegemet er den energetiske del af vores bevidsthed, som rummer personlighedens følelser. Her sidder de blokeringer fra f.eks. misbrug og afhængighed samt alle de begrænsende følelser som angst, sorg, smerte, modløshed, vrede, irritation, sårbarhed, skyld, skam, perfektionisme m.m.

Når først du har forløst dine følelsesmæssige temaer, begynder forvandlingen, og du vil genfinde din egen sande natur, styrke og livskraft. Når du forløser dine gamle temaer, bliver der plads til nye hensigtsmæssige livsmønstre. Forløbene er yderst virksomme, og rækker ud over psykoterapi.

Forløbene kan være historier fra dette liv, tidligere liv, symbolske, mytologiske eller drømmeagtige. De giver dybe indsigter og virker forløsende fysisk som følelsesmæssigt.

Hvad er Psyko Spirituel Vejledning?
Et forløb, hvor du kommer på rejse med dit Højere selv. På denne rejse vil du se på og afdække gamle mønstre, følelsesmæssige traumer og karmiske bindinger, der hindrer dig i at være den, du i virkeligheden er. Du vil se på din historie, og det du har med i bagagen med kærlige og klare øjne. Det vil hjælpe dig til at få ryddet op i din "kuffert", så du kún bærer det, du har brug for på denne rejse gennem livet.

Dit Højere selv viser vejen til det, du har brug for at se på netop nu. Psyko Spirituel Vejledning er energetisk arbejde, der via dit Højere Selv hjælper dig til at komme i kontakt med og forløse de følelsesmæssige sår du måtte have.

Hvad er det Højere Selv?

Dit Højere Selv er din indre stemme, den der ved alt, forstår alt, din alkærlige del, som altid er tilstede. Dit Højere Selv husker alt, og elsker dig ubetinget, det er den guddommelige åndelige del af dig, din ubegrænsede spirituelle kraft, som du kan kontakte for vejledning, indsigt og healing.